DLP (Veri Kaybı Önleme)

  • Home
  • DLP (Veri Kaybı Önleme)

Trellix DLP çözümü, hassas verilerin kurum dışarısına çıkarılmasının önlenmesi, izlenmesi, alert edilmesi ve raporlanmasını sağlar. Veri sızıntı yöntemleri arasında USB’ye aktarım, Web (HTTP/HTTPS) ortamına yükleme, elektronik posta gönderimi, Chat, P2P uygulamaları, ekran görüntüsü alma, içerik kopyalama (copy-paste, control-c,…), bulut ortamına aktarma, CD/DVD’ye yazma gibi çeşitli yöntemlerde izleme, engelleme, gerçekçe sunma, alarm ve raporlama yapabilmektedir. Trellix ile sadece uç nokta sistemlerinde değil, Network üzerinde ve Cloud ortamında (Office 365, Gmail vb.) bulunan hassas veri aktiviteleri izlenebilmekte ve engellenebilmektedir.

Trellix DLP çözümü, periyodik olarak kullanıcı sistemlerinde bulunan hassas verileri tarayarak tespit edebilmekte ve raporlamakatadır. Politikaya göre hassas verileri bulunmaması gereken lokasyonlarda şifreleyebilir, silebilir veya etiketleyerek sınıflandırabilir.

Diğer Çözümler

Atak Simülasyonu

Atak Simülasyonu, kurumsal güvenliğin sağlanması amacıyla kullanılan güvenlik ürünlerinin (Firewall, AntiSpam Gateway, Web Gateway, Endpoint

Detaylı Bilgi

Web Security (Web Erişim Güvenliği)

SkyHigh Web Gateway, On-Premise ve Cloud ortamında kullanıcıların internet erişimlerinde kategori ve uygulama bazlı web

Detaylı Bilgi

Endpoint Security (Uç Nokta Koruma) ve EDR

Endpoint Security uç nokta koruma yazılımı olup, AntiVirus, Exploit Prevention, Desktop Firewall, Web Contol modülleri

Detaylı Bilgi